Mitä löytyy pimeästä? Muutakin kuin naapuri mustassa takissaan ilman heijastimia ja harava, joka jäi viemättä varastoon? Unia, painajaisia, salaisuuksia ja tuntematonta. Voit napata jo nyt kiinni uniisi ja tutkaile niitten kulkua. Miten vaivattomasti niiden epäloogisuus kulkee ja miten vallattomasti ne tuottavat dialogia, joka ei todellisuudessa tule mieleen! Hyppää sinäkin unien hillittömyyteen mukaan! Illassa tutkaillaan pimeän olemusta ja siihen kätkeytyviä asioita. Löytyykö jotain tuttua, tai kenties yllättävää? 

Tule mukaan Rapinan sanataideiltaan keskiviikkona 15.11. klo 18-19.30 Kortteli Klubilla, osoitteessa Vapaudenkatu 48-50. Illan aikana kirjoitetaan omia tekstejä ja tutustutaan matalalla kynnyksellä myös yhteiskirjoittamiseen. Ohjaajana kaamoksessa väsyvä, mutta pimeydestä inspiroituva sanataideohjaaja Lily Laine.

Rapinan sanataideillat ovat maksuttomia ja avoimia tapahtumia kaikille kirjoittamisesta kiinnostuneille. Aikaisempaa harrastuneisuutta et tarvitse, vain kirjoitusvälineet ja innostuksen kirjoittaa. Tervetuloa mukaan!

Marraskuun sanataideillan aiheina ovat pimeä ja uni

Vastaa