Lokakuun byrokratia-teemaisessa sanataideillassa kahdeksan kirjoittajaa kokoontui Kortteli Klubille purkamaan virastoasioihin liittyviä turhautumia huumorin keinoin. Illan ohjasi oman elämänsä byrokraatti ja sääntöihminen Johanna Hyttinen.

Aitoon hallintohimmelityyliin ilta eteni vuokaavion mukaan: osallistujien kyllä- ja ei-valinnat vaikuttivat siihen, mitä seuraavaksi tapahtui. Sanataideillan aikana muun muassa tutustuttiin kiinnostaviin byrokraattihahmoihin, kirjoitettiin valituksia, tehtiin takautuvia päätöksiä sekä perustettiin uusia virastoja.

Ja koska asiakirjahan on aina sitä virallisempi, mitä enemmän leimoja siinä on, sai jokainen osallistuja lopuksi jakaa itselleen ja kanssakirjoittajilleen hyönteis- tai satuteemaisia leimoja.

Osa muistikirjan sivua, jolla näkyy katkelmia tekstistä ja koira-aiheinen leima.

Seuraava sanataideilta on Kortteli Klubilla 15.11. klo 18. Marraskuun hämärässä pimeän ja unen teemoihin johdattelee sanataideohjaaja Lily Laine.

Lokakuun sanataideillassa hulluteltiin hallintoasioilla

Vastaa