Mitä jos Suomi olisi kuningaskunta? Mitä jos et olisi mennyt tänään töihin? Mitä jos olisit sanonut sille eräälle suorat sanat? Mitä jos lehmät osaisivat lentää?

MITÄ JOS? – Vaihtoehtoisia maailmoja -sanataideillassa keskiviikkona 19.5. klo 18–19.30 kirjoitetaan vaihtoehtoisia maailmoja tutkien. Voit antaa illan viedä sinut suuriin vaihtoehtoisiin tulevaisuudenkuviin tai pohtia, mitä olisi käynyt, jos olisitkin lauantaina syönyt jälkiruuan ensimmäisenä.

Kevään viimeisen sanataideillan ohjaa kirjailija ja Rapinan sanataideohjaaja Joanna Heinonen. Ilta järjestetään etänä Zoomissa. Pääset liittymään mukaan tästä linkistä: https://us02web.zoom.us/j/84181399110

Keski-Suomen sanataideyhdistys Rapina ry järjestää kerran kuussa kaikille avoimia ja maksuttomia sanataideiltoja. Menneiden iltojen tunnelmia löydät koottuna tältä sivulta.

Kevään viimeisessä sanataideillassa seikkaillaan vaihtoehtoisissa maailmoissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *