Keväisenä sunnuntaiaamuna 25.4. klo 10–11 on taas aika Rapinan jäsenten, kannatusjäsenten ja kunniajäsenten kokoontua Zoomiin kirjoittamaan yhdessä aamusivuja. Ohjaajana huhtikuun aamusivusessioissa on Rapinan sanataideohjaaja Laura Mustonen.

Kuukausittaiset aamusivusessiot ovat avoimet Keski-Suomen sanataideyhdistys Rapinan jäsenistölle. Aamusivut ovat maksuttomat, eikä niihin osallistuminen vaadi aiempaa kirjoituskokemusta eikä ennakkoilmoittautumista.

Aamusivut-harjoituksessa kirjoitamme kolme sivua vapaata ajatuksenvirtaa. Sen jälkeen teemme ohjatun kirjoitusharjoituksen.

Liity aamusivuihin tästä linkistä: https://us02web.zoom.us/j/83392139307

 

Lue lisää Rapinan kuukausittaisista aamusivuista.

Aamusivut jäsenistölle sunnuntaina 25.4. klo 10–11
Merkitty:    

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *