Huhtikuun sanataideillassa teemana on eläimellistä menoa, ja illan aikana päästäänkin sekä kirjoittamaan eläinaiheisia runoja että tutkailemaan muodonmuutoksia ja niiden aiheuttamia oireita ja saatetaanpa illassa päästä tutustumaan vallan uusiin eläinlajeihinkin!

Eläimellistä menoa -sanataideillan keskiviikkona 21.4. klo 18–19.30 ohjaa Rapinan sanataideohjaaja, toimittaja ja kirjallisuuden maisteriopiskelija Ulla Lehtinen (HuK). Sanataideilta järjestetään etänä Zoomissa, pääset liittymään mukaan tästä linkistä: https://us02web.zoom.us/j/88139500140

Olet lämpimästi tervetullut mukaan tutkailemaan pörheitä ja suomuisia olentoja sanataiteen keinoin, olitpa sitten suuri biologi, joka innostuu merkillisistä eläinfaktoista tai lämminhenkinen lemmikkikavereiden paijaaja. Aiempaa kirjoituskokemusta ei osallistumiseen vaadita.

Keski-Suomen sanataideyhdistys Rapina ry järjestää sanataideiltoja kerran kuussa, joka kuun kolmas keskiviikko. Illoilla on vaihtuvat teemat ja niitä ohjaavat Rapinan sanataideohjaajat. Illat ovat maksuttomia ja kaikille avoimia. Lue lisää Rapinan sanataideilloista.

Eläimellistä menoa huhtikuun sanataideillassa 21.4. klo 18
Merkitty:        

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *