Helmikuun viimeisenä sunnuntaina kirjoitetaan yhdessä aamusivuja! Rapinan aamusivusessioissa tarkoituksena on ensin kirjoittaa kolme sivua ajatuksenvirtaa, minkä jälkeen tehdään vielä pieni ohjattu kirjoitusharjoitus. Helmikuun aamusivut sunnuntaina 28.2. klo 10–11 ohjaa Rapinan sanataideohjaaja Roosa Berg. Osallistuaksesi aamusivuihin et tarvitse aiempaa kirjoituskokemusta, mutta aamusivut on suunnattu Rapinan jäsenille, kannatusjäsenille ja kunniajäsenille. Ohjeet jäseneksi liittymiseen löydät täältä.

Rapinan aamusivusessiot järjestetään aina Zoomissa, ja helmikuun aamusivuihin pääset liittymään tästä linkistä: https://us02web.zoom.us/j/89945294961

 

Lue lisää Keski-Suomen sanataideyhdistys Rapinan aamusivuista.

Tervetuloa kirjoittamaan aamusivuja 28.2. klo 10
Merkitty:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *