Ahdistaako ilmastokriisi? Haluaisitko purkaa tunteitasi sanoiksi, mutta et tiedä miten? Tule kirjoittamaan etänä 16.8.! Tämän kuukauden sanataideillassa pohditaan, kuinka ilmastokriisin aiheuttamia positiivisia ja negatiivisia tunteita voi sanoittaa.

Illan aikana ei tarvitse jakaa henkilökohtaisia tunteitaan mikäli ei halua, eikä siellä anneta varsinaista palautetta kirjoitetuista teksteistä. Sen sijaan illan aikana voidaan jakaa tekstien aiheuttamia ajatuksia ja oivalluksia. Ohjaajana toimii kirjailija, sanataideohjaaja Miska Karhu.

Liity mukaan tästä linkistä: https://meet.google.com/pgu-hree-nsg

Rapinan sanataideillat ovat maksuttomia, ja kaikki ovat tervetulleita mukaan! Tästä löydät lisätietoa sanataideilloista.
Elokuun sanataideillassa käsitellään ympäristötunteita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *