Keski-Suomen sanataideyhdistys Rapina järjestää Kirjoittajan editointikurssin etänä torstai-iltaisin 14.9.-12.10.2023. Kurssi sisältää teoriaa, kirjoitus- ja editointiharjoituksia, pieniä kotitehtäviä sekä kirjallisen palautteen enintään 10 sivua pitkästä tekstistä. Kurssin aikana tehdään vähän uutta materiaalia synnyttäviä harjoituksia, mutta eniten saat kurssista irti, jos sinulla on työstön alla käsikirjoitus tai esimerkiksi novelli, josta on jo olemassa editoitavaa raakamateriaalia. Genrerajoituksia kurssilla ei ole. Kurssin ohjaajan Joanna Heinosen oma editointikokemus pohjaa pitkälti proosaan, mutta suurin osa kurssin harjoituksista sekä käydystä teoriasta on sovellettavissa myös lyriikkaan ja draamaan.

Kurssia varten tarvitset tietokoneen, kameran, mikin sekä nettiyhteyden. Kurssikokoontumiset ovat Zoomissa seuraavina ajankohtina:

to 14.9. klo 17.30-20

to 21.9. klo 17.30-20

to 28.9. klo 17.30-20

to 5.10. klo 17.30-20

to 12.10. klo 17-20.15

Kurssi maksaa 135 e. Rapinan ohjaajajäsenet saavat kurssin hinnasta 15 % alennuksen. Kirjoittaja- ja kannatusjäsenille alennus on 10 %. Kurssimaksusta laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen varausmaksu, joka on 1/3 kurssin kokonaishinnasta. Varausmaksua ei palauteta missään muussa tilanteessa kuin kurssin peruuntuessa järjestävän tahon puolesta. Loppusumma kurssimaksusta laskutetaan ilmoittautumisajan päätyttyä. Peruutuksista, jotka tapahtuvat viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, laskutamme koko kurssin hinnan. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Kurssin järjestävä taho pidättää oikeuden muutoksiin ja kurssin peruuttamiseen. Jos kurssi peruuntuu järjestävän tahon puolesta, kurssimaksu palautetaan kokonaisuudessaan osallistujille. Kurssin toteutuminen varmistuu viimeistään ilmoittautumisajan päätyttyä, jonka jälkeen osallistujille lähetetään sähköpostitse lisätietoa kurssista tai ilmoitus sen peruuntumisesta.

Kurssille otetaan enintään 12 henkeä ilmoittautumisjärjestyksessä ja kurssi toteutuu, jos osallistujia tulee vähintään 10. Lisätietoja kurssista voit kysyä suoraan kurssin ohjaajalta sähköpostitse: heinonenjoanna(at)gmail.com.

Ilmoittaudu kurssille viimeistään su 3.9.23 tästä linkistä. Ilmoittautuminen on sitova. KURSSI ON TÄYNNÄ! Jos haluat päästä varasijalle, laita sähköpostiviestiä osoitteeseen heinonenjoanna@gmail.com

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu mukaan syksyn editointikurssille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *