Tässä kuussa juhlitaan seitsemäntoistavuotista Rapinaa!

Rapinan monipuolinen ja aktiivinen toiminta sanataiteen parissa on ottanut monenlaista muotoa ja koskettanut monenikäisiä sanataiteilijoita. Niinpä nostimme esille Rapinan toimintaa vuosien varsilta.

Elisa Haverinen haastatteli Nora Ekströmiä synttäreiden kunnniaksi. Nora on yksi Rapinan perustajajäseneistä, ja hänen ajatuksiaan yhdistykseemme ja sanataiteeseen liittyen voi lukea artikkelista Sanataide kuuluu kaikille.

Somessa myös hehkutettiin seuraavia artikkeleja:

Blogin arkistoista löytyy toki monia muitakin helmiä, mutta tässä alkuun kolme. Arkistoa pystyt toki selaamaan itsekin esimerkiksi Rapinan etusivulta. Ja jos skrollaa sivua alas, löytyy sieltä mahdollisuus selata artikkeleita kuukausittaittan (ympyröity kuvassa vihreällä).

– Marras Mustonen

Rapina 17 vuotta! – Rapina vuosien varrella

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *