Huom! Tällä hetkellä ryhmä on täynnä, mutta jos tilanne muuttuu, niin ilmoitamme siitä tällä sivulla.

Onko siitä jo valovuosia, kun viimeksi pysähdyit ajattelemaan elämääsi, itseäsi ja unelmiasi? Tuntuuko, että akkujen lataus ja unelmointi ovat ylellisyyttä, johon sinulla ei ole aikaa? Onko kirjoittaminen sinulle mielekäs tapa järjestellä pään sisäistä maailmaa?

Jos vastasit ”kyllä, kyllä ja kyllä”, olet oikea henkilö osallistumaan elämäsi lempeään inventaarioon. Terapeuttisen kirjoittamisen harjoitusten avulla muistuttelet mieleesi omia vahvuuksiasi, etsit voimavarojasi ja kartoitat, mihin suuntaan haluat elämääsi viedä.

Ryhmä kokoontuu 8 kertaa tiistaisin 16.2.–6.4.2021 klo 18–20 verkkotyökalu Zoomissa.

Kurssin ohjaa Rapinan sanataideohjaaja, kirjallisuusterapiaohjaajaopiskelija Merja Toppi, ja kurssi on osa opintoihin kuuluvaa harjoittelua. Ryhmä on osallistujille ilmainen, ja siihen mahtuu 8 osallistujaa. Ryhmällä ei ole kaunokirjallisia tavoitteita, eikä harjoitteissa syntyneitä tekstejä ole pakko jakaa, ellei niin halua.

Voit ilmoittautua ryhmään sähköpostilla osoitteeseen mellanen@gmail.com
Liitä ilmoittautumiseesi A4:n pituinen teksti, jossa kerrot ohjaajalle, miksi haluat osallistua ryhmään ja mitä odotuksia ja/tai kysymyksiä sinulla on työskentelystä. Tekstisi käsitellään luottamuksellisesti, ja sinulle ilmoitetaan ryhmään pääsystä viimeistään seuraavana päivänä. Viimeinen mahdollinen ilmoittautuminen on 8.2.2021.

Elämän lempeä inventaario – terapeuttisen kirjoittamisen ryhmä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *