Unelmointi, jos mikä, vaatii uskallusta. Rohkeutta päästää irti totutusta ja antaa mielikuvittelun viitan lepattaa. Järjellä ei ole sijaa unelmoinnissa, sillä järki rajoittaa, eikä anna mahdollisuutta tuutata täydeltä laidalta julki sitä, mitä elämäänsä kaipaa.

Rapinan koronavapaaseen unelmailtaan Zoomissa kokoontui 20 rohkelikkoa, jotka heittäytyivät listaamaan omia unelmiaan kapeitten aikarajojen kannustamina. Mielikuvamatkailukykyä vaatineella unelmamatkalla luotiin aistimuistoja, joiden pariin voi palata myöhemminkin. Lopuksi valittiin yksi unelma, joka sanoitettiin toteutuneeksi ja keksittiin pienin mahdollinen askel, jonka voi ottaa jo tänään päästäkseen himpan verran lähemmäksi omaa haavettaan.

Täydemmän elämän äärelle ihmisiä toi Rapinan sanataideohjaaja ja kirjallisuusterapiaohjaajaopiskelija Merja Toppi.

Rohkelikot kokoontuivat unelmoimaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *