Analogista kauhua -ilta 15.2. klo 18-19.30 Kortteli Klubilla

Kasetti sähisee soittimen uumenissa ja kuva vääristyy. Välähtikö ruudussa monisuinen hahmo vai kuvittelitko vain? Lokakuun sanataideillassa luodaan jännitystä löydetyn kuvamateriaalin ja analogisten laitteiden reistailun kautta.

Ilta sopii kaikentasoisille kirjoittajille, mutta harkitsethan kauhunkestotasosi itse. Et tarvitse mitään lähtötietoa analogisesta kauhusta. Illan vetää luovan kirjoittamisen opettaja ja analogisen kauhun intoilija Marras Mustonen. Lokakuussa ilta peruuntui ohjaajan sairastumisen vuoksi, eli nyt kaikki sormet ristiin, ja mukaan kirjoittamaan!

Rapinan sanataideillat ovat maksuttomia, ja kaikki ovat tervetulleita mukaan! Tästä löydät lisätietoa sanataideilloista.

Katso tästä illan traileri:

Helmikuun sanataideillassa kokeillaan analogista kauhua (uusi yritys!)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *