Kynän rapinaa -retriitti järjestetään tänä keväänä 18.–19.3. Paikkana toimii vanha tuttu Kortteli Klubi (Vapaudenkatu 48–50) ja sen väljät tilat, joissa voi merkata oman reviirin ripottelemalla merkiksi villasukkia, muistikirjoja ja juomapullon. Lauantaina viivymme kirjoittamisen parissa klo 9–17 ja sunnuntaina 10–16.

Ohjaajana toimii Merja Toppi. Hän on kirjailija, sanataide- ja kirjallisuusterapiaohjaaja. Merja on saanut hyvää palautetta lempeän ja kannustavan ilmapiirin luomisesta. Hän pitääkin tärkeänä pakkojen ja puristamisen purkamista kirjoittamisen ympäriltä. 

Retriitti maksaa 135 euroa. Hinta sisältää retriitin ohjelman, ohjauksen sekä aamupalan.

Rapinan ohjaajajäsenet saavat retriitin hinnasta 15 % alennuksen. Kirjoittaja- ja kannatusjäsenille alennus on 10 %. Ilmoittautumisen jälkeen saat laskun ennakkomaksusta, joka on 1/3 retriitin kokonaishinnasta. Loppulaskun saat retriitin jälkeen.

Retriitin minimiosallistujamäärä on 8, maksimi 10. Lähtisitkö ystäväsi kanssa viettämään viikonloppua kirjoittamisen parissa? 

Kortteliklubin tiloissa on keittiö omien eväiden säilytystä ja lämmitystä varten. Voit myös hilpaista keskustan runsaan lounastarjonnan ääreen.

Retriitissä ei järjestetä majoitusta, vaan jokainen osanottaja järjestää yöpymisen itse.


Viimeinen ilmoittautumispäivä on 20.2.2023. Ilmoittautuminen on mahdollista peruuttaa ilman maksua viimeistään 20.2.2023 lähettämällä sähköpostia osoitteeseen mellanen@gmail.com. Ilmoittautumaan pääset täältä.

20.2.2023 jälkeen tapahtuvista peruutuksista pidätämme ennakkomaksun tilavuokran ja muiden retriittikulujen kattamiseksi.

Jäikö jokin mietityttämään? Kysy lisää lähettämällä sähköpostia retriitin ohjaajalle Merja Topille osoitteeseen mellanen@gmail.com 

 

Retriitin ohjelma:

Lauantai

9.00 Aamiainen ja kirjoitusharjoitus, josta pompataan kirjoittamiseen

10.30 Tauko ja harjoitus tarjolla halukkaille

12–13 Lounas ja vapaata keskustelua

15 Kaffetta, teetä, taukojumppaa

17 Retriittiohjelma päättyy

 

Sunnuntai

10.00 Aamiainen ja lämmittelyharjoitus

12–13 Lounas ja keskustelua retriitin jälkeisestä kirjoittamisesta

15 Kaffetta, teetä, retriitin purku sekä palaute

16 Retriitti päättyy

-Merja Toppi

Kynän rapinaa -retriitin ilmoittautuminen on auennut!

Vastaa