Keskeneräisten kertomusten etäsanataideiltaan kokoontui 15 innokasta kirjoittajaa ja ohjaaja. Illan aikana pöyhittiin keskeneräisten tekstien kokoelmaa ja kokeiltiin erilaisten kirjoitusharjoitusten avulla, kuinka tekstit voisivat jatkua.

Aluksi matkattiin metaforien maailmaan pohtimaan, millaisia mielleyhtymiä oma keskeneräinen teksti aiheuttaa. Sen jälkeen päästiin leikittelemään erilaisilla tyylilajeilla ja pohtimaan humoristisestikin vaihtoehtoisia loppuja.

Lopuksi päästettiin vielä tekstin hahmot itse kertomaan, mitä mieltä he olivat illan käänteistä. Ilmassa oli hämmennystä, epäuskoa ja jopa niin rakastuneita hahmoja, että uusimpien juonikuvioiden ihmettelyyn ei heiltä liiennyt mielenkiintoa!

-Lily Laine

Joulukuun sanataideillassa sukellettiin keskeneräisten kertomusten pariin

Vastaa