Aivan pian on marraskuu, tuo kuukausista pimein ja julmin. Mutta eipä hätää, voit lievittää siirtymää esimerkiksi hyvien kirjojen, kynttilöiden ja iltasivujen avulla. Tämän vuoden puolella kirjoitetaan iltasivuja vielä kaksi kertaa.

Iltasivut ovat avoimet kaikille Rapinan jäsenille, kannatusjäsenille ja kunniajäsenille. Lisätietoa iltasivuista löydät täältä. Tervetuloa Skypen äärelle:

31.10. klo 19-20, ohjaaja Ulla Lehtinen, linkki Skypeen

28.11. klo 19-20, ohjaaja Joanna Heinonen

Iltasivujen kirjoittaminen ei vaadi aiempaa kirjoituskokemusta. Sessiot rakentuvat niin, että ensin kirjoitetaan yhdessä iltasivut, minkä jälkeen ohjaaja vetää osallistujille yhden sanataideharjoituksen. Eli ei kun kynttilät palamaan ja kynä tai näppäimistö kauniiseen käteen!

Hämärtyvät illat kutsuvat kirjoittamaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *