Kuolleet heräävät henkiin, ja sinä löydät itsesi ostoskeskuksesta, jossa olet jumissa muiden osallistujien kanssa. Kuka sinä olet, ja millaiset ovat mahdollisuutesi selvitä zombiepidemian vallitessa? Tule mukaan sanataideiltaan ja ota selvää!

Kuolleiden aamunkoitto -sanataideillassa keskiviikkona 20.10. klo 18-19.30 matkataan sanataiteen keinoin suoraan zombielokuvien kliseisimpiin kohtauksiin. Illassa ei mässäillä väkivallalla, mutta aiheensa vuoksi se ei sovi herkimmille.

Sanataidellat ovat osallistujille maksuttomia. Ilta järestetään Jyväskylän kaupunginkirjaston Kokoustilassa (2. kerros, lastenosaston takana) osoitteessa Vapaudenkatu 39–41. Illan ohjaa sanataideohjaaja ja FM Johanna Berlin.

Ensi viikon sanataideillassa syöksytään zombieapokalypsiin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *