Sanataideillat alkavat Jyväskylässä!

Joukko tuntemattomia havahtuu tyhjässä huoneessa. Ei ovia, ei ikkunoita, ei kalusteita. Jostakin kaikuu metallinen ääni. Missä olemme? Miten päädyimme tänne? Kuka puhuu? Onko huoneen keskellä seisova esine uhka vai mahdollisuus?

Marraskuun sanataideillassa koetellaan todellisuuden rajoja. Sinä päätät, olemmeko avaruudessa, tulevaisuudessa, salaisessa laboratoriossa vai kenties pakohuoneessa, ja pääseekö sieltä ulos aseena vain kynä ja paperi. Tervetuloa kirjoittamaan!

Kirjoita itsesi ulos -sanataideilta järjestetään Jyväskylän pääkirjaston Kokoushuoneessa keskiviikkona 18.11. klo 18–19.30. Illan ohjaa Rapinan sanataideohjaaja Johanna Hyttinen.

HUOM! Jyväskylän kaupunki on antanut laajan maskisuosituksen, joka koskee myös kirjaston tiloja. Suosittelemme maskin käyttöä myös sanataideillan aikana. Pyrimme pitämään sanataideillan aikana hyvät turvavälit. Myös käsidesiä on tarjolla. Ethän tule sanataideiltaan kipeänä! Pidetään huolta toisistamme! <3 

Lue lisää Rapinan kaikille avoimista ja maksuttomista sanataideilloista.

Marraskuun sanataideillassa koetellaan todellisuuden rajoja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *