Jyväskylän kaupungin pääkirjastolla avautui maanantaina 16.3. useampikin taidenäyttely. Sanataiteen näkökulmasta kiinnostavin on tietenkin Jyväskylän kansalaisopiston Sanataidekoulun Teksti-ikkuna, joka on sijoitettu kirjaston aulaan, aivan rappusten oikealle puolelle. Tänä keväänä sanataidekoululaiset ovat muun muassa kirjoittaneet romanttisia kliseitä, kuunnelleet Tourujoen säkeiden virtaa ja tutustuneet sanataidepöllö Untamon (tuttujen kesken Unski) menneisyyteen.

 

Näyttely on avoinna 1.4. asti ja kannattaa muistaa myös Sanataidekoulun hakuaika, joka alkaa samana päivänä ja kestää huhtikuun loppuun saakka. Sanataidekoulu tarjoaa taiteen perusopetukseen kuuluvaa sanataiteen opetusta 6
18-vuotiaille lapsille ja nuorille.
Sanallista taidetta esillä kaupunginkirjastolla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *