Omistamme valtavan määrän erilaisia tavaroita, joihin moneen liittyy jonkinlainen tarina tai muisto. Mikä tekee muumimukista, matkalaukkuvaa’asta tai vanhasta lääkelistasta merkityksellisen? Miksi emme pysty heittämään joitakin esineitä pois, vaikka ne näyttäisivät ulkopuolisen silmissä naurettavilta säilyttää?

Tule mukaan kaikille vapaaseen ja ilmaiseen sanataideiltaan: Tavaroiden tarinat 16.11. klo 18-19.30 Kortteli Klubilla

Illan ohjaa sanataideohjaaja Roosa Berg (FM), joka inspiroitui iltaan Museum of Broken relationships-näyttelystä ja katalogista.

Pysähdy sinäkin pohtimaan eri tavaroiden todellisia tai fiktiivisiä, merkityksellisiä ja merkityksettömiä tarinoita. Voit tuoda iltaan mukaan oman tavarasi, josta kirjoittaa tai pohtia ohjaajan tuomien esineiden tarinoita.

Rapinan sanataideillat ovat tosiaan maksuttomia, ja kaikki ovat tervetulleita mukaan! Tästä löydät lisätietoa sanataideilloista.

Marraskuun sanataideillassa pohditaan esineiden tarinoita

Vastaa