Lokakuun sanataideiltaan tuli muutoksia, kun illan teema jouduttiin sairastapauksen vuoksi viime hetkellä vaihtamaan. Analogisen kauhun sijaan illan osallistujat pääsivät testaamaan, millaiset mahdollisuudet heillä olisi selvitä zombien piirittämässä ostoskeskuksessa. Jyväskylän Kortteli Klubilla järjestetty Kuolleiden aamunkoitto -ilta oli uusinta viime vuodelta, mutta onneksi tässä pakohuonepelimäisessä seikkailussa juonenkäänteet muovautuvat osallistujien käsissä aina omanlaisikseen.

Kauhea kirjoitusharjoitus

Jos et päässyt mukaan lokakuun sanataideiltaan, mutta haluat kuitenkin virittäytyä halloweeniin kirjoittamalla, niin tässäpä sinulle illasta poimittu kirjoitusharjoitus:

Kuvaile, mitä näet ja koet, kun katsot ulos ikkunasta kuolleiden herättyä henkiin. Miten zombit liikkuvat ja ääntelevät? Miltä ne näyttävät ja kuulostavat? Vai oletko jopa joutunut niin läheisiin tekemisiin zombin kanssa, että tiedät miltä ne haisevat tai miltä niiden iho tuntuu? Kirjoita 10 minuuttia.

Lokakuun sanataideillassa virittäydyttiin halloweeniin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *