Etsimme nyt uusia rapinalaisia! Tarjoamme jäsenillemme monipuolista kokemusta yhdistystoiminnasta ja sanataideohjauksesta sekä rennon ja asiastaan innostuneen työporukan. Uusilta jäseniltä odotamme aktiivisuutta ja sitoutumista yhdistystoimintaan, kokemusta sanataiteen tai luovan kirjoittamisen parista, lasten, nuorten tai vanhusten kanssa työskentelystä, sekä 18 vuoden ikää.

Rapinassa on mukana sanataideohjaajia sekä kirjoittamisen ja kirjallisuuden opettajia ja opiskelijoita. Joukossamme on tilaa myös muiden taiteenalojen ammattilaisille ja kulttuurituotannon osaajille. Uudet jäsenet perehdytetään Rapinan toimintaan.

Mikäli olet kiinnostunut Rapinan yhdistystoiminnasta, kirjoita vapaamuotoinen hakemus, jossa tuot esiin, mitä tarjottavaa ja erityisosaamista sinulla olisi Rapinalle. Jos sinulla on esimerkiksi IT-taitoja, markkinointikykyjä tai olet verraton projektinhallinnassa, älä unohda mainita sitä hakemuksessasi! Lähetä  myös CV sekä suunnitelma sanataidepajalle (90 min). Sanataidepajan sisältö ja kohderyhmä ovat vapaavalintaisia.

Hakemukset on toimitettava sähköpostitse 20.2.2017 mennessä osoitteeseen sanataideyhdistys.rapina@gmail.com. Haastattelut pidetään helmi-maaliskuun vaihteessa Jyväskylässä. Valitsemme 2-5 uutta jäsentä.

Lisätietoja sähköpostitse sanataideyhdistys.rapina@gmail.com

Rapina etsii uusia jäseniä

Vastaa