Rapinan ohjaajat Lily Laine, Marras Mustonen ja Merja Toppi johdattelivat maaliskuussa Muuramen monilukutaitohankkeen myötä innokkaita kirjoittajia eri tekstilajien pariin. Maanantai-iltaisin kaikille avoin ja maksuton kirjoittajapiiri kokosi kaiken tasoisia kirjoittamisen harrastajia Muuramen kirjastolle. 

Kirjoittajapiiri käynnistyi Merjan eri tyylilajeihin johdattelevalla illalla, jonka jälkeen Lily tutustutti kirjoittajia tarkemmin spekulatiivisen fiktion maailmaan. Kolmannella kerralla Marras ohjeisti vetävien asia- ja blogitekstien pariin ja viimeisellä kerralla edistettiin Lilyn johdolla keskeneräisiä tekstejä. 

Kevään kirjoittajapiiri toimi itsenäisenä jatkona viime syksyn Muuramen kirjaston kirjoittajapiirille, joka toteutettiin saman hankkeen toimintana. Kaikkiin iltoihin oli vapaa pääsy – tärkeintä oli, että kirjoittamisen äärelle pääsi kokoontumaan yhdessä.

– Lily Laine

Muuramen kirjastolla kirjoitettiin maaliskuisina maanantai-iltoina

Vastaa