Loppukesästä rapinalaiset saivat loistoidean omista sanataidetarroista eikä mennyt aikaakaan, kun saimme käsiimme kaksi erilaista arkkia lukemista ja kirjoittamista juhlistavia tarroja. Sanataidetarrat ovat täydellinen lahjaidea kenelle tahansa kirjoittajalle ja kirjojen ystävälle! Ne ilahduttavat niin paketin sisällä kuin sen päällä, mutta eipä mikään estä ostamasta tarroja itselle omaksi piristykseksi tai kirjoitustavoitteiden saavuttamista vauhdittamaan.

Tekstitarra-arkissa on kirjoitusaiheisia otsikoita, jotka sopivat esimerkiksi vihkoihin, päiväkirjoihin ja bujoiluun. Jos näistä otsikkotarroista ei ole apua sekalaisten muistiinpanojen, ideoiden ja tajunnanvirtatekstien järjestelemiseen, niin ei sitten mistään! Kuvatarra-arkissa taas on kauniita kirja-aiheisia valokuvatarroja, jotka sopivat kaunistukseksi melkeinpä mihin tahansa.

Tähän saakka sanataidetarroja on voinut ostaa sieltä, missä Rapina on liikkunut, eli sanataideilloista ja muista tapahtumista. Nyt kun joulu jo lähestyy ja kiristyvä pakkanen ajaa yhä useammat kodin lämpöön sanataiteilemaan (eikö niin?), ajattelimme, että on aika tehdä sanataidetarrojen ostamisesta entistä helpompaa. Tarroja voit nyt tilata kotiin lähettämällä tilauksen sähköpostitse.

Tilaa sanataidetarroja lähettämällä sähköpostia osoitteeseen sanataideyhdistys.rapina[at]gmail.com. Kerro sähköpostiviestissä tarrojen vastaanottajan nimi ja osoite, kumpaa tarra-arkkia tahdot ostaa ja kuinka monta kappaletta. Maksa tilaamasi tarrat Rapinan tilille FI70 8146 9710 0108 01. Kirjoita viestiksi “sanataidetarrat” ja saajaksi Keski-Suomen sanataideyhdistys Rapina ry. Tarrat lähetetään, kun maksu näkyy tilillä.

A5-kokoisen tekstitarra-arkin hinta on 4,50 € ja A6-kokoisen kuvatarra-arkin 3,50 €. Hintaan lisätään postituskulut 1,85 €. Tarroja on edelleen mahdollista ostaa myös paikan päältä Rapinan tapahtumista.

Sanataidetarrat ovat kannatustuote, jonka ostamalla tuet Keski-Suomen sanataideyhdistys Rapina ry:n toimintaa.

Rapinan inspiroivat sanataidetarrat lahjaksi tai omaksi iloksi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *