taikakoulu-etäleiri

Millaista olisi opiskella taikakoulussa? Millaisia oppitunteja siellä on ja millaisia maagisia henkilöitä koulussa opiskelee? Saadaanko taianomaiset eläimet kesytettyä ja opitaanko yhdessä käyttämään ihmeellisiä amuletteja? 

Lokakuussa ryhdytään taikakoulun oppilaiksi! Keski-Suomen sanataideyhdistys Rapina ry järjestää Taikakoulu-leirin, jonka aikana hypätään yhdessä magian, taian, fantasian ja satujen vietäväksi. Leiri järjestetään 15.–16.10.2020 koronatilanteen takia etänä eli leiripäivinä kokoonnumme Zoomiin sanataiteilemaan, kirjoittamaan ja tarinoimaan yhdessä. Leiri on tarkoitettu alakoululaisille. Osallistujilta edellytetään kirjoitustaitoa, mutta aiempaa kokemusta luovasta kirjoittamisesta ei tarvita.

Leiripäivien aikataulu on seuraavanlainen. Kokoonnumme

  • torstaina 15.10. klo 10–15 (ruokatunti klo 11.30–12.30)
  • perjantaina 16.10. klo 10–14 (ruokatunti klo 11.30–12.30)

Leirin hinta on 45 €/osallistuja. Hinta sisältää materiaalimaksun ja ohjauksen. Taianomaiset materiaalit ja taikakoulun leirikirjeet postitetaan leiriläisen kotiin ennen leirin alkua. Sisarukset saavat 10 euroa alennuksen leirihinnasta, jolloin hinnaksi jää saman perheen muille lapsille 35 €/osallistuja. 

Peruutus on ilmaista sunnuntaihin 4.10. mennessä, minkä jälkeen peruuttaneilta osallistujilta laskutetaan 20 euroa. Jos osallistumista ei peruta 14.10. mennessä, leiristä laskutetaan koko leirimaksu. Leirimaksut laskutetaan leirin ensimmäisenä päivänä sähköpostiin toimitettavalla laskulla. 

Leiri toteutuu, mikäli leirille ilmoittautuu vähintään 8 osallistujaa. Leirille mahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä 15 leiriläistä. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 30.9.2020. Ilmoittautua voit oheisella Forms-lomakkeella.

Leirin ohjaavat Keski-Suomen sanataideyhdistys Rapina ry:n sanataideohjaajat Johanna Hyttinen (TM, sanataidekasvattaja) ja Ulla Lehtinen (HuK). 

Kysymyksiä leiristä voi laittaa sähköpostilla sanataideyhdistys.rapina(at)gmail.com. 

Ilmoittaudu alakoululaisten Taikakoulu-etäleirille 15.–16.10.!
Merkitty:        

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *