Sanataideillat alkavat Jyväskylässä!Kartanossa on tapahtunut murha! Keitä oli paikalla ja mitä murha-aseita poliisi löysi? Mitä salaisuuksia kartano kätkee sisälleen? Tule selvittämään tapaus sanataiteen keinoin!

Mysteeriä selvitellään Jyväskylän pääkirjaston Kokoustilassa keskiviikkona 23.9. klo 18.00–19.30. Murha kartanossa -sanataideilta on suunnattu kaikille meille, jotka rakastamme Cluedoa ja Agatha Christien dekkareita. Sanataideillan ohjaa Rapinan Ulla Lehtinen.

 

Huom! Syyskuun sanataideilta järjestetään poikkeuksellisesti viikon myöhemmin kuin tavallisesti!

 

Lue lisää Rapinan kaikille avoimista ja maksuttomista sanataideilloista.

Syyskuun sanataideillassa heittäydytään mysteerin vietäväksi
Merkitty:        

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *