Sanataideillat alkavat Jyväskylässä!Rapinan heinäkuisen sanataideillan pääosassa on kesäinen luonto. Tule mukaan havainnoimaan ympäristöä ja eläytymään kukkien, kivien ja ötököiden maailmaan kirjoittamalla!

Sanataideilta pidetään ensisijaisesti Villa Ranan puutarhassa, jossa kaupunki ja luonto yhdistyvät inspiroivaksi miljööksi. Kuitenkin koronatilanteen kiristyessä tai kirjoittamisen kannalta huonon kelin sattuessa sanataideilta siirtyy Zoomiin etätapahtumaksi. Tästä tiedotamme edellisenä päivänä 14.7. Rapinan somekanavissa.

Illan vetävät Rapinan sanataideohjaajat Roosa Berg ja Vilma Tammelin. Ota siis kirjoitusvälineet mukaan ja saavu kuun kolmantena keskiviikkona 15.7. klo 18 puutarhan viileyteen osoitteeseen Seminaarinkatu 13, Jyväskylä. Ilta kestää noin 1,5 tuntia ja on osallistujille ilmainen.

Huom! Roosa ja Vilma ohjaavat luontoteemaisen kirjoituspajan myös etäsanataidefestivaaleilla lauantaina 11.7. Kirjoitusharjoitukset ovat kuitenkin erilaisia, joten voit hyvin osallistua vaikka molempiin tilaisuuksiin!

Heinäkuun sanataideillan teemana luontokirjoittaminen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *