Haluaisitko keksiä oman fantasiamaailman? Onko sinusta hauskaa kehitellä yhdessä jännittäviä hahmoja ja tarinoita? Kaipaisitko hiihtolomalle jotain kivaa tekemistä? Tervetuloa Rapinan sanataideleirille!

”Pelastakaa Mörkömaa!”

Draamakasvatuksellinen sanataideleiri 8–11-vuotiaille järjestetään 24.–25.2.2020 Jyväskylässä.

Sanataiteellinen hiihtolomaleiri Jyväskylässä

Hiihtolomalla sukelletaan satuihin ja seikkailuun! Keski-Suomen sanataideyhdistys Rapina ry järjestää 8–11-vuotiaille lapsille draamakasvatuksellisen seikkailuleirin, jonka aikana keksitään yhdessä jännittävä fantasiamaailma asukkaineen ja pelastetaan se uhkaavalta vaaralta.

Leiri tarjoaa osallistujille mahdollisuuden eläytyä kokonaisvaltaisesti tarinan maailmaan, vaikuttaa tarinan etenemiseen ja kehittää ilmaisurohkeuttaan. Mörkömaa seikkailuineen luodaan yhdessä matalan kynnyksen ilmaisuharjoituksilla, leikkimällä, kirjoittamalla ja keskustelemalla.

Osallistujilla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta luovasta kirjoittamisesta tai draamaharjoituksista, kiinnostus fantasia- ja satumaailmoihin riittää. Leiri on osallistujille ilmainen.

Leiri järjestetään päiväleirinä hiihtolomaviikon alussa 24.–25.2.2020 Veturitalleilla Jyväskylässä. Kokoonnumme leirin jokaisena päivänä kello 10–14. Yöksi leireilijät menevät koteihinsa. Leiripäivien lomassa lapsille on tarjolla pientä välipalaa (leipää, hedelmiä, jogurttia). Muistathan siis ilmoittaa lapsen ruoka-aineallergiat, ruokavaliot ja muut erityistarpeet ilmoittautumisen yhteydessä!

Leirille mahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä 10 osallistujaa. Leiri on nyt täynnä, mutta varasijoille voi vielä ilmoittautua tästä. Ilmoittautuminen varasijoille on auki aina 20.2.2020 asti.

Leirin ohjaajana toimii luokanopettaja, äidinkielen opettajaopiskelija ja draamakasvatuksen opiskelija Mari Hintikka (KM) Keski-Suomen sanataideyhdistys Rapina ry:stä. 

Lisätietoja leiristä voi kysyä sähköpostitse sanataideyhdistys.rapina@gmail.com.

Ilmoittaudu Pelastakaa Mörkömaa! -päiväleirille!
Merkitty:    

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *