dav

Vuorovaikutteinen Tonttujen joulutoiveet -esitys vieraili Kypärämäen päiväkeskuksessa maanantaina 12.12.2016. Katsojiksi saatiin myös ryhmä esikoululaisia Kypärämäen päiväkodista.

Esitys oli osa Rapinan Sanasilta-kokonaisuutta, joka on jo useana vuonna tuonut lapsia ja ikäihmisiä yhteen taiteen tekemisen ja kokemisen äärelle. Tällä kertaa ohjelmassa oli osallistava teatteriesitys, jossa katsojat saivat halutessaan vaikuttaa tapahtumien kulkuun.

Tontut Toivo (Joonas Purojärvi) ja Tellu (Eeva Åkerblad) olivat vastikään siirtyneet puutarha- ja saunatontun urilta joulutontuiksi. Ensimmäisen työpäivän toiminta-alueena oli Kypärämäki, mutta Joulupukin antama tehtävälista osoittautui noviisitontuille vielä liian haastavaksi. Onneksi toheloivat tontut saivat eskareilta ja päiväkeskuksen asiakkailta oivallista apua tehtävistä selviytymiseen.

Katsojien avustuksella tontut oppivat mm. kiltin käytöksen tunnusmerkkejä, joululauluja sekä puuron syömis- ja valmistusohjeita. Olipa Pukki antanut tehtäväksi myös joulurunon kirjoittamisen, mikä niin ikään onnistui neuvokkaalla yhteistyöllä.

Esitys toteutettiin yhteistyössä Lastenteatteri Loihun kanssa ja Sammonkodin säätiön apurahan turvin.

Lämmin kiitos Kypärämäen päiväkeskuksen ja päiväkodin väelle!

Tonttujen joulutoiveet -esitys vieraili Kypärämäen päiväkeskuksessa
Merkitty:                    

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *