Ensi viikon viikonloppuna 23.-24.3. järjestetään jälleen Jyväskylän paviljongissa keväinen elämysviikonloppu, joka kokoaa saman katon alle niin Kirjamessut, Ruoka- ja viinimessut kuin Piha ja parveke -messutkin. Teema-alueella esitellään myös kotimaan matkailua.
Rapina on mukana tapahtumassa Peukkulan elämyspuiston osastolla, joka on suunnattu lapsille (ja miksei lapsenmielisillekin). Peukkiksen ja Pinnin lukunurkkauksessa Rapinan ohjaajat lukevat lapsille sekä uusia että niitä vanhoja tuttuja satuja aina tasatunnein alkaen klo 11 sekä lauantaina että sunnuntaina. Viimeisin satu alkaa kumpanakin päivänä klo 16. Sadut kestävät noin varttitunnin, jonka jälkeen Rapinan ohjaajat lupaavat myös osallistavaa ohjelmaa piirtämisen, saduttamisen tai nukkeleikkien muodossa.
Tule pitämään ansaittua taukoa satujen pariin, tai anna lapsesi hengähtää hetki messuhulinoita. Tervetuloa kuuntelemaan tarinoita ja ehkä kertomaan niitä myös itse.
Rapina Jyväskylän elämysviikonloppuna paviljongissa!
Merkitty:            

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *