Keski-Suomen sanataideyhdistys järjestää sanataideiltoja kerran kuukaudessa. Illat ovat kaikille avoimia ja ne on suunnattu ensisijaisesti aikuisille, mutta nuorempiakaan osallistujia ei käännytetä ovella pois.

Sanataideillat järjestetään toistaiseksi etäyhteyksien varassa, ellei toisin mainita.

Illoissa tutkailemme yhdessä, mihin kaikkeen sanat ja taide taipuvat. Iltojen aiheet vaihtelevat luovasta kirjoittamisesta draamaan ja monimediaisiin lähestymistapoihin.

Rapinan sanataideillat kesällä 2020:

• 17.6.2020 klo 18–20.00 Järjestetään Zoomissa
  • 15.7.2020 klo 18–19.30 Järjestetään Villa Ranan puutarhassa (Seminaarinkatu 13, Jyväskylä), mikäli säätila ja koronatilanne sallivat. Muutoksista tiedotamme edellisenä päivänä 14.7. Rapinan somekanavissa.

Iltoihin on hyvä ottaa mukaan omat kirjoitusvälineet, joko kynä ja paperia tai esimerkiksi tietokone.

Iltoihin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, eikä mukaan tarvitse päästä joka kerralla. Illat ovat osallistujille ilmaisia.

Sanataideiltoja ohjaavat Keski-Suomen sanataideyhdistys Rapina ry:n sanataideohjaajat, joilla on osaamista muun muassa sanataiteen, kirjallisuuden, journalismin, draaman, sosiaalisen median ja kasvatuksen osa-alueilta.

Kysymyksiä illoista voi esittää sähköpostitse sanataideyhdistys.rapina@gmail.com. Kannattaa laittaa seurantaan myös yhdistyksen Facebook ja Instagram, joissa infotaan lisää tulevien iltojen aiheista niiden tullessa ajankohtaisiksi.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Sanataideillat alkavat Jyväskylässä!