Rapinassa tapahtuu! Olemme kokoustaneet viime aikoina ahkerasti, ja etäkokoukset tuottavat tulosta: Rapinan hallitus vuodelle 2020–2021 on nyt valittu. Huhtikuussa päättynyt jäsenhaku toi Rapinaan viisi uutta jäsentä, joista suurin osa löysi itselleen myös hallituspestin. Uusia hallituspestejäkin siinä tohinassa syntyi, esimerkiksi sanataideiltavastaava, joka koordinoi kerran kuussa järjestettäviä, kaikille avoimia sanataideiltoja.

Kokouksessa päätettiin lisäksi muuttaa aiemmin kerran vuodessa tapahtunut jäsenhaku koko ajan voimassa olevaksi. Lisätietoja uudistuneesta jäsenhausta sekä rapinalaisten esittelyt ovat tulossa nettisivuille piakkoin, jää siis seuraamaan!

 

Keski-Suomen sanataideyhdistys Rapina ry:n hallitus 2020–2021

Ulla Lehtinen, puheenjohtaja
Mari Hintikka, varapuheenjohtaja ja yhteistyövastaava
Johanna Hyttinen, rahastonhoitaja
Vilma Tammelin, sihteeri ja jäsenvastaava
Johanna Berlin, tiedottaja
Roosa Berg, markkinointivastaava
Merja Toppi, sanataideiltavastaava

Rapinan kuulumisia
Merkitty:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *