Hallitus on suositellut, että vapaa-ajantoimintaa ja harrastustoimintaa vähennetään koronavirustartuntojen hillitsemiseksi. Valitettavasti siis myös Rapinan sanataideilta, joka piti järjestää keskiviikkona 18.3. klo 18–19.30 Jyvälän Setlementillä, on peruttu. Seuraamme tiedotusta ja infoamme lähempänä kevään seuraavia sanataideiltoja, miten niiden suhteen menetellään.

Koska ensi viikolla vietetään valtakunnallista sanataideviikkoa, Rapinan Facebookissa ja Instagramissa julkaistaan joka päivä yksi sanataide- tai kirjoitusharjoitus. Vaikka sanataideilta on peruttu, matalan kynnyksen sanataideharjoituksia voi siis tehdä vaikka kotisohvalla istuen. Muistakaa pestä käsiä ja pitäkää kynät terävinä!

Maaliskuun sanataideilta on peruttu!