Tule mukaan kartuttamaan osaamistasi ja kokemustasi sanataiteen parissa! Uusilta jäseniltä odotamme aktiivisuutta ja sitoutumista yhdistystoimintaan, kokemusta sanataiteesta tai luovasta kirjoittamisesta, kokemusta lasten, nuorten tai vanhusten kanssa työskentelemisestä sekä 18 vuoden ikää. Joukossamme on tilaa eri taiteenalojen ammattilaisille, kulttuurituotannon osaajille ja opiskelijoille. Tarjoamme jäsenillemme monipuolista kokemusta yhdistystoiminnasta ja sanataideohjauksesta sekä rennon ja asiastaan innostuneen työporukan.

Lähetä:

• vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot, mitä tarjottavaa ja erityisosaamista sinulla olisi Rapinalle.
  • suunnitelma sanataidepajalle (90 min), jonka sisältö ja kohderyhmä ovat vapaavalintaisia.
  • CV

osoitteeseen sanataideyhdistys.rapina[at]gmail.com 15.7.2019 mennessä. Haastattelut järjestetään Jyväskylässä 22.–28.7.2019.

Keski-Suomen sanataideyhdistys Rapina ry etsii uusia jäseniä!