Julkaisemme syksyn mittaan kerran viikossa yhden lapsuuden ystäväkirjojen inspiroiman esittelyn. Näin pääsette tutustumaan hieman tarkemmin Rapinan aktiivisiin ohjaajiin. Lyhyemmät ja virallisemmat esittelyt löytyvät sivulta Ohjaajat.

Nimi: Anna Pulkkinen
Ikä: 22
Harrastukseni: Pianonsoitto, valokuvaus, jooga, kirjoittaminen, järjestötoiminta
Paras näkemäni elokuva: Hienoja elokuvia on paljon! Vaikutuksen tehneitä ovat esimerkiksi Frida, Kieslowskin Väri-trilogia ja Star Warsit.
Kiinnostava urheilulaji: En seuraa erityisemmin urheilua, mutta joogan lisäksi lenkkeilen ja pyöräilen säännöllisesti sekä talvisin tykkään luistella.
Paras lukemani kirja: Mahdotonta valita parasta, sillä monet kirjat on olleet erityisiä eri elämäntilanteissa ja siksi rakkaita. Södergranin runoihin palaan usein ja ne koskettavat joka lukukerralla.
Ihailemani henkilö: Ihailen ihmisiä, jotka toteuttavat rohkeasti itseään (normeja kyseenalaistaen) ja pyrkivät tekemään maailmasta parempaa paikkaa.
Paras bändi: Tällä hetkellä Camera Obscura.
Eläimiä, joista pidän: Pidän kaikista eläimistä, mutta kissat ovat erityisesti lähellä sydäntä.
TV-ohjelmasuosikkini: Tällä hetkellä Silta. Ikisuosikkeja ysärisarjat, kuten Frendit ja Ally McBeal.
Mieliruokani: Kasvisruuat, esimerkiksi Falafel. Ja äidin perunamuussi!
Eniten inhoan: Välinpitämättömyyttä. Ylimielisyyttä ja väheksyntää.
Minua kiinnostaa: Tarinat eri muodoin ilmaistuina, ajankohtaiset kysymykset, luova puuhailu, vuodenaikojen liikkeen seuraaminen.
Hartain toiveeni: Suuremmassa mittakaavassa toivon, että elämästä löytäisi aina iloa, vaikka olisi kuinka vaikea tilanne.
Toiveammattini: Äidinkielen opettaja tai muu sanataiteen lähettiläs. Haaveilen myös kirjoittamisesta.
Paras Rapina-muistoni: Näin uutena jäsenenä ei muistoja ole vielä paljoa kertynyt. Eka kokemukseni Rapinan kanssa oli ravintolapäivän organisointi ja toteuttaminen, mikä oli tosi mukavaa, ja itse ravintolapäivä oli kaikin puolin onnistunut. Joten se on paras Rapina-muistoni!
Haluaisin toteuttaa Rapinan kanssa: Lyriikan kanssa leikittelyä lasten ja nuorten kanssa. Ja sanataiteellinen luontoretki olisi myös aika hieno juttu!
Terveisiä: Iloa ja luovuutta kaikkien syksyyn!
Rapinan ystäväkirja: Anna