lasten-leireja-1
Rapina ja Jyväskylän kesäyliopiston Lasten ja nuorten yliopisto järjestävät kesäkuussa kolme päiväleiriä, joille ilmoittautuminen on nyt käynnissä.
7-12-vuotiaiden lasten sarjakuvaleiri järjestetään 15.-18.6. Päiväleirillä opetellaan sarjakuvan tekemistä sarjakuvapiirtämisen perusteista käsikirjoittamisen suunnitteluun ja luonnostelusta valmiin sarjiksen viimeistelyyn. Leirillä tehdään paljon pieniä harjoituksia, joista voi ammentaa ideoita ja innostusta pidempääkin sarjakuvakertomusta varten. Leirin opettajana toimii Rapinan sanataideohjaaja Katja Kontturi.

8-12-vuotiaiden lasten sanataideleiri järjestetään 22.-26.6. Päiväleirillä tehdään monenlaisia kirjoittamis- ja tarinankerrontaharjoituksia ja sekoitetaan sanataiteeseen rohkeasti myös muita taiteenlajeja. Toiminnallisissa leiripäivissä tärkeintä on ilmaisun ilon etsiminen ja mielikuvitusta kutkuttaviin tarinoihin eläytyminen. Leirin opettajana toimii Rapinan sanataideohjaaja Nea Kukkonen.13-17-vuotiaiden nuorten sanataideleiri järjestetään 22.-26.6. Päiväleirillä etsitään omaa ääntä luovana kirjoittajana leikillisyyttä ja rentoutta unohtamatta. Leirillä tehdään pienempiä, luovuutta monipuolisesti ruokkivia sanataideharjoituksia, eläydytään runoihin ja novelleihin sekä työstetään oma teksti. Lisäksi harjoitellaan kannustavan palautteen antamista ja vastaanottamista. Leirillä jokainen voi kehittyä kirjoittajana omista lähtökohdistaan. Leirin opettajana toimii Rapinan sanataideohjaaja Eeva Åkerblad.

Sarjakuvaleirille ilmoittautuminen päättyy 1.6. ja sanataideleirien 8.6. Lisätietoja leireistä ja ilmoittautuminen löytyvät Jyväskylän kesäyliopiston sivuilta.

Rapina järjestää Lasten ja nuorten yliopiston kanssa sanataideleirejä
Merkitty:                    

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *