keski-suomen-sanataideyhdistys-rapina-ry-1

Haluaisitko etsiä omaa luovuuttasi ja kokeilla uutta? Haluaisitko kirjoittaa, mutta et arjessa saa sitä aikaiseksi? Kaipaisitko aloittamiseen jotakin kättä pidempää?

Tervetuloa ”Lupa luovuuteen” -verkkokurssille!

Luovan kirjoittamisen verkkokurssilla raivataan esteet pois luovuuden tieltä ja etsitään ennakkoluulottomasti ja lempeästi omaa ääntä kirjoittajana. Aiempaa kokemusta luovasta kirjoittamisesta ei tarvita, mutta kokeneemmatkin harrastajat ovat tervetulleita.

Verkkokurssi sisältää viikottaisia, monipuolisia kirjoitusharjoituksia. Osa tehtävistä palautetaan kurssin salaiseen blogiin, osa tehdään vain itselle. Teksteistä saadaan ohjaaja- ja vertaispalautteita. Kurssin loppuvaiheessa työstetään laajempi teksti, kuten novelli, runoja tai omaelämäkerrallinen teksti.

Kurssin tavoitteena on etsiä ja löytää kirjoittamisen iloa ja rutiinia, tuoda luovuutta osaksi jokapäiväistä elämää ja auttaa vapautumaan liiallisen itsekritiikin kahleista. Lempeällä kurssilla jokainen voi haastaa itseään kirjoittajana juuri niin paljon kuin itse haluaa!

Kurssin ohjaajana toimii Rapinan sanataideohjaaja, FM Eeva Åkerblad.

Ilmoittaudu sähköpostilla 29.4.2015 mennessä osoitteeseen sanataideyhdistys.rapina@gmail.com.

Hinta: 149e
Kesto: 1.5.-26.6.2015

Lempeä luovan kirjoittamisen verkkokurssi alkaa taas toukokuussa