Oletko 1319-vuotias nuori?
Kiinnostavatko sarjakuvat?
Haluaisitko piirtää, muttet koskaan ole saanut aikaiseksi ottaa kynää käteen?
Nyt on tilaisuutesi, sillä Keski-Suomen sanataideyhdistys Rapina ry järjestää Kirjailijatalolla (Seminaarinkatu 26 B) nuorille suunnatun omaelämäkerrallisen sarjakuvakurssin. Kurssi on ilmainen ja avoin kaikille kiinnostuneille!
Sarjakuva tarjoaa luovan välineen käsitellä omaelämäkerrallisia asioita kuvan ja tekstin avulla. Kurssilla tutustutaan sarjakuvaan ilmaisumuotona ja erilaisiin (oma)elämäkertasarjakuviin. Kurssin tavoitteena on tuottaa oma, pituudeltaan vapaa sarjakuva itse valitusta, henkilökohtaisesta aiheesta.
Kurssi ei vaadi piirustustaitoa eikä sen tarkoitus ole opettaa piirustustekniikkaa, vaan antaa jokaiselle mahdollisuuden löytää oma ilmaisutapansa.
Ilmoittautumiset 30.4. mennessä Rapinan sähköpostiosoitteeseen sanataideyhdistys.rapina(at)gmail.com. Kerrothan nimesi, ikäsi ja miksi haluat mukaan. Otamme kurssille max. 1215 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Ensimmäinen tapaaminen tiistaina 5.5. poikkeuksellisesti jo klo 16 alkaen!

Kurssin ohjaajina toimivat FT Katja Kontturi ja HuK Nea Kukkonen.

Kurssi on saanut rahoitusta Taiteen edistämiskeskukselta.

Nyt tarjolla: Rapina järjestää ilmaisen sarjakuvakurssin nuorille!
Merkitty:                

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *