LUPA LUOVUUTEEN – LEMPEÄ LUOVAN KIRJOITTAMISEN KURSSI
Haluaisitko etsiä omaa luovuuttasi ja kokeilla uutta? Haluaisitko kirjoittaa, mutta et arjessa saa sitä aikaiseksi? Kaipaisitko aloittamiseen jotakin kättä pidempää?
 
Luovan kirjoittamisen verkkokurssilla raivataan esteet pois luovuuden tieltä ja etsitään ennakkoluulottomasti ja lempeästi omaa ääntä kirjoittajana. Aiempaa kokemusta luovasta kirjoittamisesta ei tarvita, mutta kokeneemmatkin harrastajat voivat löytää kurssilta uutta kulmaa omaan työskentelyyn. Kolme kuukautta kestävä verkkokurssi sisältää virittäviä tietopaketteja kirjoittamisesta ja luovuudesta sekä viikottaisia, monipuolisia kirjoitusharjoituksia, joista osallistuja saa ohjaajalta kommentteja. Kurssin loppuvaiheessa työstetään laajempi kokonaisuus, kuten novelli, runoja tai omaelämäkerrallinen teksti, josta sekä ohjaaja että kurssin muut osallistujat antavat väli- ja loppupalautetta. Kurssin ohjaajana toimii Rapinan sanataideohjaaja Eeva Åkerblad.
 
Hinta: 149e
Kesto: 5.1.-5.4.2015 Ryhmän minimikoko 6, maksimikoko 16 osallistujaa



SANAN TAITAJAKSI – PROOSAKURSSI NUORILLE
 
Tahtoisitko oppia enemmän luovasta kirjoittamisesta ja kokeilla omia siipiäsi kirjoittajana? Haluaisitko harrastaa kirjoittamista, mutta et tiedä mistä aloittaa?
 
13-18-vuotiaille suunnatulla luovan kirjoittamisen verkkokurssilla tutustutaan proosan lajeihin ja tuotetaan omia tekstejä. Kurssiin sisältyy sekä tietoa ja esimerkkitekstejä proosasta ja sen kirjoittamisesta (henkilöhahmot, dialogi, kertojat ym.) että viikottaisia kirjoitusharjoituksia, joista jokaisesta osallistuja saa henkilökohtaisen palautteen. Aiempaa kokemusta luovasta kirjoittamisesta ei tarvita: tärkeintä on avoin mieli ja into kokeilla uutta. 8 viikkoa kestävän kurssin lopputyö on laajempi tuotos, josta sekä ohjaaja että kurssin muut osallistujat antavat väli- ja loppupalautetta. Kurssin ohjaajana toimii Rapinan sanataideohjaaja Anniina Nirhamo.
 
Hinta: 119e

Kesto: 5.1.-5.3.2015 Ryhmän minimikoko 6, maksimi 16 osallistujaa


Verkkokurssille ilmoittautuminen tapahtuu viimeistään 3.1.2014 osoitteeseen sanataideyhdistysrapina@gmail.com. Samasta osoitteesta voi kysyä myös lisätietoja kurssista ja siihen osallistumisesta. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä ikäsi ja kokemuksesi luovasta kirjoittamisesta.
Rapina järjestää verkkokursseja keväällä 2015!
Merkitty:        

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *