Keski-Suomen Kirjailijatalolla järjestetään lauantaina 30.8. Puutarhataide-festivaalit, jotka kestävät kello kahdesta iltamyöhään. Ohjelmassa on muun muassa aistirataa, piknikkiä, runoutta, proosaa ja tietenkin Rapina, joka ohjaa lapsille ja nuorille suunnattua Puutarhan asukit -hahmopajaa klo 14-16 välillä. Jos et ehdi mukaan tällä kellonlyömällä, hahmoa voi tulla kehittämään myös myöhemmin.
 
Pajailun ja toiminnan mainostamisen oheen olemme järjestämässä myös kaikille festivaalikävijöille avointa kirjoituskilpailua, jossa tekstilaji ja tyyli ovat vapaita, mutta tuotoksen on mahduttava A4-kokoiselle paperille. Teemana on tietenkin PUUTARHA ja palkintona mainetta ja kunniaa, sillä paras teksti julkaistaan täällä Rapinan blogissa ja linkitetään myös Facebookiin.
 
Tule sinäkin etsimään sisäinen sanasepposi!
Festivaalien pääsymaksu on 2€.
Rapina Puutarhataide-festivaaleilla lauantaina 30.8.
Merkitty:                    

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *