Rapina kävi tekemässä tärkeää mainostustyötä TAI LIIKU -projektin Työ Huraa! -seminaarissa keskiviikkona 23.1. Projektiin osallistuvien taiteiden, kulttuurin ja liikunnan alan yhteisöjen ammattilaisten tarkoituksena oli esitellä kutsutuille yritysvieraille omaa toimintaansa ja keinoja, joita yritykset voisivat käyttää hyödykseen työhyvinvointiasioissa.
Rapinaa olivat edustamassa puheenjohtaja Annika Hinkkanen, sihteeri Katja Kontturi sekä tsemppaava väsen Marianne Kärkkäinen. Kolmen minuutin myyntipuheemme kattoi Rapinan historiaa, taitoja, osaamista ja esitteli joitakin sanataiteellisia tapoja, joita tyhypäivät voisivat tilata meiltä käyttöönsä.
Sen lisäksi, että projektia esiteltiin yrityksille laajasti, saimme kukin pohtia demonstratiivisen improshown avulla, mikä aivopuolisko meitä hallitsee ja miten eri puoliskot saataisiin yhteistyöhön keskenään tuottamaan luovaa, mutta myös rationaalista toimintaa.
Kahvin, teen ja purtavan lomassa yritysvieraat kiersivät pöydältä toiselle saaden mukaansa tietoa, lippuja ja lappusia, käyntikortteja ja muuta infoa, jota he pystyvät (ainakin toivottavasti) myöhemmin hyödyntämään työhyvinvointiasioissa.
Rapina herätti paljon positiivista kiinnostusta, erityisesti sillä, että useimmilla meistä tuntuu olevan pöytälaatikossa niitä tekstejä, joita haluaisi jatkaa, muttei ajanpuutteen vuoksi pysty. Meiltä kyseltiin myös yksittäisille henkilöille suunnattujen pajojen mahdollisuudesta, josta tulemme keskustelemaan porukan kesken.
Ainakin pariin projektiin Rapinaa jo kyseltiin, mutta kalenterissamme on vielä tyhjää tilaa, joten jos olit paikalla viime keskiviikkona, ja vielä emmit, niin älä emmi enää!
Meihin saa ottaa rohkeasti yhteyttä, oli kyseessä sitten työhyvinvointi tai muu kirjoittamisen pakko, joka on päästettävä irti kahleista. Olemme valmiita auttamaan, sillä tarinoiden on saatava lentää vapaina.
Työ(hyvinvointi) Huraa!
Merkitty:    

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *