Rapina pyrkii laajentamaan toimintaansa myös työikäiselle aikuisväestölle. Olemme olleetkin mukana Työ Huraa –projektissa, jonka tarkoituksena on yhdistää taiteen, kulttuurin ja liikunnan alan yhteisöjä ja toimijoita. Tavoitteenamme on se aina ajankohtainen, nyt erityisen muodissa oleva ja humanistien näkökulmasta miltei pelottava ”tuotteistaminen”, eli kuinka voimme muuttaa omaa osaamistamme työhyvinvointipalveluksi.
Keskiviikkona 23.1. järjestetäänkin Jyväskylän ammattikorkeakoululla seminaari, joka kerää paikallisia yrityksiä tutustumaan projektiin. Rapinakin on paikalla esittelemässä omaa toimintaansa ja toivottavasti herättää paljon kiinnostusta kuulijoissaan.
Pyrkimyksenämme on ainakin kerätä reilusti kontakteja ja jos joku taho haluaisi tehdä kanssamme tyhytoimintaan liittyvän pilottikokeilun, olisi päivä maksanut itsensä takaisin tuhatkertaisesti.
Kuka nyt pystyisi vastustamaan esimerkiksi pientä satutuokiota työpäivän lomassa?
Rapina Työ Huraa -seminaarissa
Merkitty:    

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *