Hei kaikki sanataiteelliset (ja sellaisiksi haluavat) ihmiset!
Rapina päivittelee pikku hiljaa sivujaan. Paljon uutta on jo tullut ja lisää on vielä luvassa. Tärkeimpänä mainittakoon, että Tarjonta-alalehden alle on tupsahtanut joukko teemoja, joiden ympärille Rapina rakentelee uusia pajoja tilauksesta. Käy vilkaisemassa tarjontaa ja jos jokin mainituista herättää heti kiinnostuksen, ota ihmeessä yhteyttä meihin sähköpostilla tai puhelimitse. Yhteystiedot löytyvät tuolta omalta lehdykältään.
Myös Rapinan aktiivijäsenistö on alkanut esitellä itseään omalla sivullaan. Lisää luvassa toivottavasti jo viikon sisällä!
Kuvamateriaalia pyritään myös saamaan eri tilanteista ja tilaisuuksista, jotta blogista tulee eläväisempi.
Otamme vastaan toiveita, ideoita, ajatuksia – mitä tahansa tulee mieleen. Mitä juuri Sinä haluaisit Rapinalta? Runon? Esityksen? Pajan? Toimintaa lapsille/nuorille/aikuisille/vanhuksille/kaikille ikäryhmille?
Lähetä sähköpostia tai pistä kommenttia tulemaan. Kommentointi on nyt avoinna kaikille, mutta kommentit tietenkin tarkastetaan ennen lukemista.
Rapina päivittää itseään

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *